Menu
Gyerek klub

Gyerek klub

Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, világhírű zeneszerzők, Rhoda Scott világhírű orgonaművésznő után, Mahó Andrea (eMeRTon és Artisijus díjas, prémium kategóriás színésznő, énekesnő ) újabb hódításra készül, meghódítani : A GYEREKEKET.
A szakközépiskola elvégzése után szinkronszínész képzőbe jelentkezett, majd énekelni tanult Bojtor Katalinnál, és beiratkozott Gór Nagy Mária színitanodájába . Később a Győri Nemzeti Színházhoz szerződött, ahol az első énekes szerepét kapta meg a Nyomorultakban (Cosette). A következő évben már az Operettszínház is felfigyelt különleges tehetségére, és eljátszhatta a West Side Story Máriáját. Egy operettben is kapott lehetőséget hogy megmutathassa hogy nem csak musicalekben állja meg a helyét, a Mosoly országa című darabban játszott. Ezután következett a nagy áttörés, a hangos siker: a MADÁCH SZÍNHÁZban, Szirtes Tamás igazgató úr fantasztikus rendezésében, Andrew Lloyd Webber csodálatos darabjának” Az Operaház Fantomjának” női főszerepe ,Christine, melynek bemutatója után a világhírű zeneszerző kiemelten gratulált a művésznőnek és igazi rajongójává vált.

Azóta is töretlen sikerrel emelkedett az ismert és elismert színésznők/énekesnők közé. Hangja, egyénisége, kifinomult stílusa és színpadi jelenléte meghatározó élményt nyújt rajongóinak. Pályafutása során olyan sikermusicalek főszerepeiben láthatta már a közönség mint Rómeó és Júlia, Chicago, Volt egyszer egy csapat, Mária Főhadnagy, Miss Saigon, Szépség és a Szörnyeteg….
2007-ben önálló albuma,” Más lesz a Holnap” címmel lát napvilágot, 2008-ban „ Jó reggelt napfény „ cd kerül a boltokba. A harmadik lemeze 2012-ben jelent meg „Mit tehetnék érted” Bródy János legendás életművéből 12 olyan dalt válogatottak,aminek nemcsak szövegét, hanem zenéjét is a művész írta. Mindhárom lemeze nagy siker volt és külön üzenet a rajongóknak. Angyali hangja ,különleges és kivételes előadása harmonikusan illeszkedik egyéniségéhez.
A gyerekekhez különös kapcsolat fűzi, úgy a magánéletben ,mint a színpadon. Mary Poppins főszerepét több mint 2 éve alakítja hatalmas sikerrel a Madách színház színpadán és ősztől újabb híres nevelőnőt alakít a Muzsika hangja című musicalben a Pesti Magyar Színházban. Természetesen szintén az övé a női főszerep.

Célja kulturális és emberi értékeket őrizni és teremteni .Nagy hangsúly a minőségi kulturális utánpótlás nevelésre. A gyerekekkel való beszélgetések, különböző játékok, helyzetek megoldása nyugodt környezetben, irodalmi , zenés atmoszférában biztosítja a vidám, felhőtlen kikapcsolódást. Az igazi gyerekkornak a megvédése fontos szerepet tölt be a gyerekes családok körében és a klub segítséget nyújt ennek megvalósításában. A klubban egy fő- fontos szempont van, hogy jól érezzük magunkat.
Változatos programokkal, élményekben gazdag lehetőségeket kíván nyújtani a gyerekek számára 6-18 éves kor között.
Az összejövetelekre havonta egy alkalommal kerülne sor Budapesten és egy alkalommal vidéki városokban.

Kérje részletes játékozatatónkat a 06-70-4242-669 telefonszámon vagy az info@eloadasok.com emailcímen.

6:15 du. , szeptember 14, 2015 Gyerek klub bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva